Kinderfeestje | An't Hoag

Kinderfeestje

Wat is er leuker dan met al je vriendjes jouw feestje te vieren op de boerderij? Met alle vrijheid, ruimte, activiteiten en faciliteiten, in een natuurrijke agrarische omgeving. – en thuis geen rotzooi! 🙂

Onze boerderijschuur ‘D’n Deel’ is de basis en perfecte locatie voor jouw feestje. Je kunt hier zowel binnen als buiten zitten op het ruime, schaduwrijke terras. En natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten zoals de toiletten, keuken- en apparatuur, geluidsinstallatie en tv.

Tevens is het mogelijk om op en rondom onze boerderij een educatieve struinpad speurtocht route te lopen. De kinderen gaan dan onder begeleiding van ouders/verzorgers een speurtocht route lopen van 3,5 km langs onze sloten en weilanden. De kinderen krijgen schepnetjes, vergrootglazen en glazen potten mee en gaan hiermee de natuur ontdekken. Wat leeft er allemaal in en rondom onze slootjes? Het start en eindpunt ligt op onze boerderij. Bij terugkomst op de boerderij krijgt iedereen een oorkonde. Succes gegarandeerd!

Wij regelen de ranja, zakjes chips en An’t Hoag fruitsap. Hebben jullie meer wensen? Neem contact met ons op. Stuur een berichtje of bel naar 0651364464 / info@ant-hoag.nl. De mogelijkheden zijn reuze!

Struinpad speurtocht 

Het is ook mogelijk om alleen de struinpad speurtocht route te lopen. Wij horen dan graag op welke dag en met hoeveel personen je langs komt. In onze boerderijwinkel kunnen de struinpad speurtocht attributen dan afgehaald worden. Kosten per persoon 7,50 euro.

vliner_lichtgroen