Activiteiten | Doe-boerderij An't Hoag

Activiteiten

Struinpad speurtocht 

Op en rondom onze boerderij ligt een An’t Hoag struinpad speurtocht route.

 

De kinderen gaan onder begeleiding van ouders/verzorgers een speurtocht route lopen van 3,5 km langs onze sloten en weilanden. De kinderen krijgen schepnetjes, vergrootglazen en glazen potten mee en gaan hiermee de natuur ontdekken. Wat leeft er allemaal in en rondom onze slootjes? Het start en eindpunt ligt op onze boerderij. Bij terugkomst op de boerderij krijgt iedereen een oorkonde. Succes gegarandeerd! De prijs per persoon bedraagt € 7,50.

 

Wil je jouw volledige feestje vieren op de boerderij? En gebruik maken van onze faciliteiten? Dat kan! Ga op onze website naar ‘kinderfeestje’ of neem contact op via info@ant-hoag.nl / 0651364464

Klootschieten

Met klootschieten geniet je van een natuurrijke agrarische omgeving op en rondom onze boerderij met een leuk spelelement. Het is een oeroude sport die ontstaan is in Nederland. Je speelt het in teams en de bedoeling is dat je de kloot in zo weinig mogelijk worpen naar de finish gooit. Dit is geschikt voor jong en oud, sportief of niet, iedereen kan meedoen. Vanuit de boerderij loop je zo de struinpad route (3,5 km) op en kan je beginnen aan een leuke middag klootschieten. Na een instructie krijg je de route, scorebord en natuurlijk de kloten mee en kan je zelf op pad gaan. Uiteraard is er na afloop ook nog een leuke prijsuitreiking op de boerderij met een prijsje voor het winnende team. Klootschieten is erg leuk voor bijvoorbeeld een gezinsuitje of bedrijfsuitje. De prijs per persoon bedraagt € 5 euro.

Bij boeken

Breid je uitje An’t Hoag uit met diverse extra’s. Bij het reserveren kunnen de volgende items worden toegevoegd:

vliner_lichtgroen