horeca_lichtgroen

Gasterij d'n Deel

Vergaderen in d’n Deel

Overdag wordt d’n Deel gebruikt door onze vrijwilligers van de boerderij als kantine. Deze authentieke ruimte kan in de avonduren ook gebruikt worden als vergaderruimte.

D’n Deel beschikt over alle gemakken die je nodig hebt voor een fijne vergadering. Het is mogelijk voor groepen tot …. Personen. Voorzien van koffie, thee, fris en evt alcohol. Wilt je graag de mogelijkheden en prijzen weten neem dan contact met ons op via het contact formulier. Dan verzorgen wij u een zorgeloze vergadering.

Iets te vieren?

Feestje??? Ben je opzoek naar een authentiek en natuurlijke omgeving, voor een feestje met een warme sfeer. Dan bent je bij ons op het juiste adres.

D’n Deel heeft de mogelijkheden om de ruimte om te bouwen tot een prachtige balzaal. Ook kun je gebruik maken van het buiten terras. Dus weer of geen weer, altijd rede tot een feestje. Wanneer je gebruik maakt van het contact formulier, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Zo verzorgen wij je een feest om niet meer te vergeten.

Groepsuitje

Opzoek naar een leuke locatie voor een uitstapje met familie, vrienden, collega’s buurt of je vereniging. Ook deze mogelijkheid bieden wij aan.

Bij ons kun je namelijk de locatie huren op basis van zelfverzorging of volledig verzorgd. Niks is te gek. Misschien heb je zelf al ideeën hoe deze dag eruit zou komen zien, vul het contact formulier in en wij gaan samen met jou er voor zorgen dat er een knaller van een dag georganiseerd wordt.

vliner_lichtgroen

Events

An’t-Hoag heeft de ruimte en mogelijkheden om evenementen te organiseren te binnen de authentieke en natuurlijke sfeer van de boerderij. Denk hierbij aan braderieën, foodtruck festivalletjes maar ook bruiloften en live diner shows.

 

Interesse om echt een uniek evenement neer te zetten. Neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 

Voor meer evenementen bij ons in de regio check de agenda van Land van Cuijk.

vliner_lichtgroen

Gar-Dining

Passie voor lekker eten, mens en natuur. Daar is het idee ‘belevingsdiner’ ontstaan. Een high class diner op het erg van de boer, live bereid door chef Martijn ten Brinke. In een omgeving die per seizoen veranderd. Een unieke beleving op een unieke locatie.

Zero-miles

Er wordt veelal gebruik gemaakt van eigen geproduceerde producten. Wij hanteren het zero-miles concept. Wat inhoudt dat er gebruik wordt gemaakt van producten die binnen een Engelse mijl rondom de boerderij te vinden zijn. Dit doen wij in samenwerking met lokale ondernemers Geen tussenhandelaren, nee direct van boer tot boer. Samen sta je sterker dan alleen.

Een prachtomgeving met heerlijke, eerlijke, natuurlijke producten. Daar meer mensen van moeten kunnen genieten. Wilt u dit culinaire Hoagstandje meemaken?

 

Klik op deze link voor meer informatie.

natuur inclusieve landbouw

producten

gasterij / events